2.2.13 Sisällön luomisen vaikeus

Ihan helppoa blogin kirjoittaminen ei ole. Se muistuttaa ainekirjoitusta koulussa. Pidin keskikoulussa ja lukiossa suomen kielestä, kirjallisuuteen tutustumisesta ja kirjoittamisesta ja päätin pyrkiä yliopistoon lukemaan suomen kieltä ja kirjallisuutta. En kuitenkaan läpäissyt pääsykoetta.

Oli helppoa opetella ulkoa pitkiä pätkiä Välskärin kertomuksia ja Kalevalaa, meillä oli opettaja, joka antoi läksyksi ulkoa opettelemista. Oli hyvin mielenkiintoista löytää Seitsemästä veljeksestä metaforia, vertauksia, symboliikkaa ja ties mitä muita hienouksia. Opettajamme pyysi oppilaita luokan eteen lukemaan aineitaan. Oli kauheaa esiintyä ja vielä kamalampaa, jos sitä arvosteltiin tai sitten aineen sisältöä arvosteltiin.

Muistan, että minullekin sanottiin erään kerran: P (sukunimi) on tavallisesti niin sujuvakynäinen. En siis ollut silloin.

Saa nähdä, mitä tästä tulee. Alkuun pääseminen on ainakin aikaa vievää. WordPress.com alkaa jo tuntua tutulta. Tuntuu muuten samalta kuin kirjoittaisi facebook-päivityksiä, mutta tietää, ettei juuri kukaan lue näitä juttuja, ne ovat hyvin näkymättömissä. WordPress.org, ei-kaupallinen sovellus vaikuttaa monimutkaisemmalta perustaa ja käyttää, mutta ehkä siitäkin vielä selvitään.

Mainokset

2 thoughts on “2.2.13 Sisällön luomisen vaikeus

    1. Itse asiassa halusin oppia tekemään nettisivuja WordPressilla, että olisi joku yksinkertaisempi ohjelma-alusta kuin Dreamweaver, jota käytän auttavasti. Blogin pitäminen piti olla Jukan heiniä, mutta siinä voisi olla minullekin jotain itua..

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s