Viisi vinkkiä onnistuneeseen 5:2 dieettiin

Omena 37 kcal, mandariini 38 kcal, tomaatti 18 kcal 100 grammassa, terveelliseen kevennykseen.

Englanninkielisiltä sivuilta löytyy paljon aineistoa 5:2 dieetistä. Tässä taas oma suomennokseni Helena Halmeen blogisivulta:

” – – –
http://helenahalme.blogspot.fi/2012/11/five-ways-to-do-52-diet.html

Tässä 5 vinkkiäni onnistuneeseen dieettiin: 

1. Älä pidä peräkkäisiä paastopäiviä – se on liian rankkaa ja  ainakin minä koin toisen päivän liian ankarana. Äläkä kevennä viikonloppuina – yritimme eräänä perjantaina ja melkein ”tapoimme” toisemme.

2. Pysy kiireisenä – mitä enemmän ajattelet muuta kuin ruokaa, sitä helpompaa on. Työskentelen kotoa käsin puolet viikosta, joten yritän paastota, kun olen toimistossa. Enkä katso Nigellan TV-ohjelmaa, kun paastoan. Hän on kuin ”kotipiru” minulle noina kahtena päivänä.

3. Etsi itsellesi sovellus. Minä käytän  MyFitnessPalia, joka sisältää yksinkertaisen työkalun laskea kaloreita. Se on kaikki, mitä tarvitsen, tosiaan, vaikka on muitakin yhtä hyviä apukeinoja (muistilehtiö). Mutta tiedoksi teille kaltaisilleni, jotka rakastavat tietokoneohjelmia, tämä myös laskee ruoan, jonka syöt, liikunnan, jota harjoitat ja painon, jonka pudotat (ja ennustaa mitä voisit pudottaa 5 viikossa, jos joka päivä olisi sellainen kuin olet juuri laskenut). Voit tutkia tarkoin pakkaukset saadaksesi oikeat kalorimäärät tai suunnitella omat ateriasi tai vain kirjata kalorit.

4. Älä ole liian ankara itsellesi. Olen menettänyt joitakin paastopäiviä viimeisen kolmen kuukauden aikana. Vaikka tekee niin, ei kannata heittää pyyhettä kehiin. On aina huominen tai ensi viikko!

5. Älä jää yksin. Paastoaminen jonkun muun kanssa on paljon helpompaa. Englantilaismieheni aikataulun vuoksi minun oli pidettävä eri dieettipäiviä muutaman viikon ajan eikä se toiminut. Lisäksi se teki TV:n katselun vaikeammaksi (Nigella!).

Joten anna mennä, mutta jos sinulla on joku estävä sairaus, on käytävä ensin lääkärissä.

Onnellista paastoa…! – – – ”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s