Nepal-kuvien blogini on siirtynyt WordPressiin

Nepal-kuvablogini siirtyy wordpress.comiin ihan siksi, että Blogger on osoittautunut minulle jotenkin vieraammaksi ja hankalammaksi käyttää kuin WordPress. Samoin Google:ssa joudun aina ”harhateille” yrittäessäni selvittää ohjelman ominaisuuksia. Avaan ohjeiden uusia sivuja ja linkkejä, enkä löydä enää takaisin alkusivuille. Koen siis vain helpommaksi tuottaa blogia WordPressissa. Joten matka jatkukoon!

The blog of my (very) old Nepal photographs:
http://torikassi.wordpress.com/

Mainokset

2 thoughts on “Nepal-kuvien blogini on siirtynyt WordPressiin

 1. Hassua, että et päässyt sisälle Bloggeriin, joka on tosiaan ollut ainakin tähän asti helppo. Olen käyttänyt sitä jo yli 5 vuotta. WordPressiakin kokeilin aluksi, mutta huomasin sen turhan hankalaksi Bloggeriin verrattuna. Hallintapaneelissa on Bloggerin kaikki säädöt ja kaikki löytyy mielestäni tosi helposti. Joitakin aikaisempia mahdollisuuksia on tosin poistettu, mikä sinänsä ei minusta ole mukavaa. En pidä tapahtuneista yksinkertaistamisista.

  En myöskään käytä Bloggeria Googlen kautta (?), koska se on mielestäni turha uudistus. Eli käytän Bloggerin omaa hallintapaneelia, enkä ala käyttää Googlea, jos ei ole pakko. Toisaalta en taida oikein tietääkään, mitä tarkoitat tuolla Googlella Bloggerissa. Googleahan ei tarvita Bloggerissa lainkaan. Ulkoasun kautta kohtaan Ulkoasu ja sieltä löytyvät kaikki jutut tosi helposti.

  Meille on siis käynyt päinvastoin. 🙂 Minä aloitin WordPressillä ja siirryin melkein samantien Bloggeriin. Sinä palasit WordPressiin. Voi olla, että alan vielä yhden blogin WordPressillä. Saa nähdä sitten, toteutanko sivuston, jota olen suunnitellut. Minulla tosin on jo parikymmentä blogia (osa ollut työblogeja, mm. tietotekniikan opetuksessa käyttämäni), joten vain jos tarvetta todella tulee ja tilanne vaatii, avaan vielä yhden blogin. 😀

  Tykkää

  1. Niin hassua se on. Luulen, etten osannut ja ymmärtänyt, miten pitäisi käyttäytyä. Mielestäni se Google liittyi kaikkiin juttuihin, eli ehkä se oli väärinymmärrystä. Toinen juttu oli kavereiden puute, en tunne montakaan bloggaajaa tai Google-kaveria, mutta WP:ssä se ei mielestäni haittaa niin paljon. Sinä olet päässyt tosi pitkälle ja osaat käyttää hienosti Bloggeria, jopa mainoksia (sekin jäi minulle mustaksi aukoksi, vaikka yritin 🙂 ). Onneksi olkoon!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s